ПСЖ губи поредна битка - този път от Астън Вила за Тами Ейбрахам


ПСЖ губи поредна битка - този път от Астън Вила за Тами Ейбрахам
Снимка: GettyImages

2246 0

ПСЖ изиграва един от най-неубедителните си сезони през последните години, като "парижани" са концентрирани върху максималното му доиграване и с поглед към трансферните си цели през лятото. 

В понеделник стана ясно, че на "Парк де Пренс" ще се опитат да се подсилят с нападателя на Рома - Тами Ейбрахам, който бе продаден от Челси преди 2 години за 40 милиона, а сега "вълците" ще търсят двойно по-голяма сума за правата му.

Битката за тарана

И колкото и да са влиятелни парижани на трансферния прозорец, от 90min смятат, че дори и в битката за англичанина "принцовете" не са фаворити. Причината е, че в битката ще се включи и Астън Вила. 

Медията определя именно тима от "Вила Парк" с най-големи шансове за играча, след като шефовете на клуба били уверени, че ще успеят да договорят трансфера на англичанина, въпреки интереса към него от страна на много топ клубове.

25-годишният нападател вече игра за Астън Вила под наем през сезон 2018/19. Тогава той изигра 40 мача за клуба, вкара 26 гола и даде 3 асистенции.

Вижте каква е ситуацията около интереса на ПСЖ към Тами Ейбрахам!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички