Провалил се в Челси сподели за любопитен разговор с треньорския щаб, който го е оставил безмълвен


Провалил се в Челси сподели за любопитен разговор с треньорския щаб, който го е оставил безмълвен
Снимка: Getty Images/Gulliver

3145 0

 

Бившият футболист на Челси и Лестър - Дани Дринкуотър, даде интервю пред "Sky Sports", в което сподели, че е прахосал цели 5 години докато е бил при лондончани.

"Сините" привлякоха британецът през лятото на 2017 година за сумата от 35 милиона паунда, обвързвайки се с него за 5 години. Дринкуотър обаче не успя да се наложи и прекара много време по най-различни отбори на Острова под наем.

Дринкуотър сподели пред камерите на "Sky Sports" за разговор, който е имал с бившия наставник на Челси Маурицио Сари и неговия щаб точно преди затварянето на трансферния прозорец през 2018 година.

"Точно час преди трансферния прозорец да затвори бях повикан от Сари в неговия кабинет, там бе и помощникът му Джанфранко Дзола. Сари ме погледна в очите и ми каза, че няма да има нужда от мен... Не можех да повярвам, че ми го казва толкова късно", заяви бившият английски национал. 

"В крайна сметка, реших да остана поне до януари заради моя син. След това отношенията ни със Сари се влошиха. Говорехме си само по време на мачове, когато имаше да ми дава наставления". допълни още Дринкуотър.

Халфът успя да вдигне трофея от Висшата лига с Лестър през сезон 2015/16, а година по-късно триумфира с Челси във ФА Къп. Лондончани обявиха официално, че се разделят с халфа това лято. 32-годишният футболист сега е в търсене на нов отбор, където да продължи кариерата си. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Към кой футболист има интерес Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички