Лично собственикът на Челси води преговори с бранител за нов договор


Лично собственикът на Челси води преговори с бранител за нов договор
Снимка: Getty Images

1051 0

Английският Челси възнамерява да предложи нов договор на своя бранител Рийс Джеймс. 22-годишният англичанин има още три години по своя контракт със „сините“, но редица спекулации спрягат англичанина за трансфер отвъд столицата на Англия.

Манчестър Сити и Реал Мадрид искат сериозно десния бек, като и двата клуба следят внимателно събитията по договорката. Според лондонски медии обаче Джеймс е бил привикан с агентите си за предварителни разговори по удължаването на престоя му на „Стамфорд Бридж“.

Собственикът Тод Боули е голям фен на играта на десния бек и е готов да му го докаже, давайки му нов договор.

Джеймс взима около 80 хиляди паунда на седмица в този момент, а това е една от най-ниските заплати в титулярния състав на Челси. Боули планира да увеличи 2,5 пъти заплатата на играча. Десният бранител взе участие в 37 мача от всички надпревари през миналия сезон и е ключов футболист в селекцията на Томас Тухел.

Със „сините“ той има спечелена Шампионска лига, а през миналия сезон загуби на два пъти във ФА Къп и Купа на лигата. Освен ШЛ, Джеймс бе част от триумфа на английския клуб за Суперкупата на Европа. А кой бивш играч на Челси мечтае за завръщане, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички