Проява на хомофобия доведе до наказание за привърженик на Челси


Проява на хомофобия доведе до наказание за привърженик на Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1183 0

Привърженик на английския гранд Челси получи забрана за посещаване на футболни мачове за период от три години. Това стана, след като запалянкото бе признат за виновен по обвинение за проява на хомофобия.

Въпросната проява се е случила на 16 декември, когато "сините" гостуваха на Брайтън и спечелиха мача с резултат 2:1. 20-годишният Джордж Брадли ще трябва да следи изявите на любимия си отбор от телевизора в следващите три години, а освен това бе глобен с 965 британски лири.

"Искаме да благодарим на полицията в Съсекс за помощта при разследването на този неприятен инцидент. Доволни сме от изхода и това подчертава клубната философия за нулева толерантност към каквито и да било обиди на нашия стадион", заяви говорител на Брайтън.

Междувременно мениджърът на лондончани Маурицио Сари направи любопитен коментар относно новата придобивка на "сините" Кристиан Пулишич. Какво каза италианският специалист - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички