Сари с любопитен коментар за привличането на Пулишич


Сари с любопитен коментар за привличането на Пулишич
Снимка: Getty Images/Gulliver

1992 0

Мениджърът на Челси Маурицо Сари направи много любоптен коментар относно действията на клуба на зимния трансферен пазар. Той сподели, че до последния момент не е знаел нищо за акцията на клуба му по привличането на атакуващия полузащитник на Борусия Дортмунд Кристиан Пулишич.

"До вторник не знаех нищо за този трансфер. Поискаха моето мнение по този повод преди един месец. Дадох положителна оценка, а в сряда научих, че трансферът е реализиран, но нищо не ми беше известно в процеса на преминаването. Аз не отговарям за работата на трансферния пазар, затова ми е трудно да коментирам хода на събитията", обяви Сари, цитиран от Daily Mail.

Лондончани платиха 64 милиона евро за звездата и така той стана третият най-скъп футболист в историята на английския клуб. По-скъпи от него бяха само вратарят Кепа Арисабалага, излязъл на клуба 80 милиона евро, и нападателят Алваро Мората, купен за 66 милиона. В същото време Пулишич стана и най-скъпият американски футболист в историята на играта. Досега рекордът принадлежеше на Джон Брукс, за когото германският Волфсбург плати 22 милиона евро.

В сряда вечер Челси направи изненадващ хикс у дома срещу Саутхемптън, а след края на двубоя Сари не бе особено доволен от нападението - ето какво сподели

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички