"Проблемът е във всичко" - Бруно Фернандеш с призив към футболистите на Манчестър Юнайтед


"Проблемът е във всичко" - Бруно Фернандеш с призив към футболистите на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1346 0

Първият капитан на Манчестър Юнайтед - Бруно Фернандеш, призова всички футболисти да поемат отговорност за слабите резултати в последно време.

"Червените дяволи" записаха четири загуби и две победи от началото на сезон 2023/24. Три от пораженията дойдоха в последните три срещи - Арсенал (1:3), Брайтън (1:3) и Байерн Мюнхен (3:4).

"Проблемът е във всичко. Трябва да вкарваме голове, когато ни се открива възможност и трябва да се отбраняваме заедно, като отбор. Всички 11 играчи на терена трябва да участваме във фаза 'защита'. Трябва да си помагаме, за да не допускаме попадения", обясни португалецът пред "TNT Sports".

"В голяма част от времето просто не упражняваме достатъчно преса по терена и така предоставяме големи пространства на съперниците. Тимове като Байерн например, които имат много бързи и силни футболисти, са много добри при играта '1 в 1'. Голяма част от проблемите ни се дължат именно на това, но в момента трябва да се подобрим във всички аспекти".

29-годишният Фернандеш каза няколко думи и за атаката на Юнайтед: "Намираме се в негативен период. Въпреки че вкарахме 3 гола на Байерн, трябва да работим и в офанзивен план, защото трябва да отбелязваме всеки път, когато се появи възможност. Разполагаме с много качествени играчи и трябва да можем да вкарваме много попадения".

*За Манчестър Юнайтед предстои гостуване на Бърнли от 6-ия кръг на Висшата лига (23.09., 22:00 часа), а след това съставът на Ерик тен Хаг ще бъде домакин в четири поредни мача - Кристъл Палас (1/16-финал за Купата на Лигата, 26.09.), Кристъл Палас (Висша лига, 30.09.), Галатасарай (Шампионска лига, 3.10.) и Брентфорд (Висша лига, 7.10.).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Аз съм този, който разочарова всички в отбора" - Андре Онана пое вината за загубата на Манчестър Юнайтед!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички