Проблеми в рая


Проблеми в рая
Снимка: Guliver/GettyImages

1531 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е само 2 месеца начело на клуба, но вече се сблъсква със сериозни проблеми в съблекалнята на клуба, информират няколко британски издания, разпространявайки информация на таблоида "The Sun".

Въпреки че "червените дяволи" стартиха сезона с 4 поредни победи - 3 във Висшата лига и 1 за "Къмюнити Шийлд", последваха две поредни загуби от Манчестър Сити и Фейенорд, придружени от много слаба играч на 20-кратните английски шампиони.

Това е довело до напрежение в редиците на тима, което е предвождано от захвърлените на страна от Моуриньо футболисти - най-вече Бастиан Швайнщайгер и Морган Шнайдерлин. Двамата подклаждат настроенията срещу Моуриньо, който засега удържа фронта, но миналата година доказа, че не винаги може да се справи с "бунт" в съблекалнята. Както е известно, в средата на миналата кампания той беше уволнен от Челси.

НАЙ-КРЪГЛАТА НУЛА

Засега големите лидери на тима, сред които и Златан Ибрахимович, пазят гърба на португалеца. Уейн Рууни също е твърдо зад Специалния, а в това се крие и разковничето защо капитанът продължава да е титуляр и да е на "Олд Трафорд", въпреки очевидно слабата му спортна форма.

Настроенията в клуба се отразяват и на по-младите, като например Марсиал и Рашфорд, чиято роля драстично беше намалена с идването на бившия треньор на Интер и Реал Мадрид.

Част от играчите в титулярния състав на тима също са имали спречквания с Моу заради позициите, на които играят. Както е известно, към настоящия момент Специалния използва играчи като Валенсия, Блинд, Фелайни, Погба и Рууни извън титулярните им позиции.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички