Ето ги 4-те отбора, които се опитаха да отмъкнат Неймар от Барселона


Ето ги 4-те отбора, които се опитаха да отмъкнат Неймар от Барселона
Снимка: Guliver/GettyImages

3032 0

Супер звездата на бразилския футбол Неймар призна, че е имал много сериозни предложения през лятото, които са го накарали да се замисли дали да не напусне Барселона. В крайна сметка обаче, той е категоричен, че любовта му към клуба го е накарала да преподпише договора си на "Камп Ноу".

Той обаче е имал много сериозни предложения. Най-силната оферта е била тази на ПСЖ. Както Sportlive.bg вече ви информира, бразилецът е щял да получава по 40 милиона евро годишна заплата, верига хотели е щяла да бъде кръстена на негово име, можел е да разполага с частен хеликоптер и куп други бонуси, обещани му от Насер Ал-Келайфи.

Кое футболно правило иска да промени Неймар?

Други два сериозни претендента за Неймар за били градските съперници на Манчестър - Юнайтед и Сити. Хосеп Гуардиола обаче е видял, че няма как да примами Неймар и бързо се е отказал, пише Mundo Deportivo.

Четвъртият тим също не е изненада за никого - Реал Мадрид. През лятото имаше информации, че Флорентино Перес е провел не една, а две срещи с бразилския магьосник, но в крайна сметка не е успял да го убеди, че трябва да смени "Камп Ноу" със "Сантяго Бернабеу".

В крайна сметка, Неймар поднови договора си с Барселона за още 5 години, а откупуващата му клауза ще се вдигне към настоящия момент до 200 милиона евро. След втората година от продължаването на контракта тя ще набъбне до 250 милиона евро. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички