Проблеми с адаптацията в Англия за Такуми Минамино


Проблеми с адаптацията в Англия за Такуми Минамино
Снимка: Getty Images/Guliver

2340 0

Новото попълнение на Ливърпул Такуми Минамино изпитва трудности с адаптацията си към Английската Висша лига. Японският национал беше купен от мърсисайдци през месец януари, но за момента е играл само няколко пъти с червената фланелка.

Той не се представя на ниво в мачовете, в които взе участие до момента и няма изгледи да пробие в стартовия състав, след като Садио Мане, Роберто Фирмино и Мохамед Салах изглеждат като твърди титуляри в състава на Юрген Клоп. Наставникът на Ливърпул е добре познат със стриктния си режим, който налага на футболистите в тренировъчната база на тима в Мелууд. Клоп очаква от своите играчи сами да се справят с трудностите, но според ‘The Athletic’ Минамино изпитва проблеми с режима на немския треньор.

Юрген Клоп никога не е криел симпатиите си към японеца и дори е решил да му помогне, като го е поставил под крилото на Садио Мане и Наби Кейта – бивши играчи на Ред Бул Залцбург, които също говорят немски. Въпреки това скоро не се очаква японецът да бъде титуляр за Ливърпул, вижте защо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички