Приятна вест за Ерик тен Хаг и Манестър Юнайтед - важен играч ще бъде готов за дербито срещу Манчестър Сити


Приятна вест за Ерик тен Хаг и Манестър Юнайтед - важен играч ще бъде готов за дербито срещу Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

1685 0

След паузата за националните отбори Манчестър Юнайтед ще има много тежък мач - гостуване на шампиона Манчестър Сити на "Етихад" - 2 октомври, 16:00 часа (българско време).

Популярното издание "ESPN" пише, че старши треньорът на "червените дяволи" - Ерик тен Хаг, ще може да разчита на нападателя си Маркъс Рашфорд за дербито от 9-ия кръг на английската Висша лига!

24-годишният футболист получи мускулна травма в сблъсъка с Арсенал на 4 септември и се наложи да пропусне следващите две срещи на своя отбор - срещу Реал Сосиедад и Шериф Тираспол в Лига Европа. Впоследствие той не попадна и сред избраниците на Гарет Саутгейт за мачовете на Англия от Лигата на нациите (срещу Италия и Германия).

Според "ESPN", състоянието на Рашфорд се подобрява с всеки изминал ден и съвсем скоро ще се завърне към тренировките, а в началото на месец октомври ще бъде напълно готов за игра! От началото на кампанията той се отчете с 6 мача, 3 гола и 2 асистенции (за 523 минути по терените).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - В Манчестър Юнайтед са се натровили по време на визитата в Молдова!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички