Преговорите между Арсенал и Атлетико Мадрид за Жоао Феликс напредват


Преговорите между Арсенал и Атлетико Мадрид за Жоао Феликс напредват
Снимка: Getty Images

1449 0

Агентът на Жоао Феликс - Жорже Мендеш, ще проведе разговори с Арсенал днес (8 януари), за да се обсъди потенциалният трансфер на "Емиратс" за нападателя, твърди Daily Mirror.

Феликс може да напусне Атлетико Мадрид под наем този месец, след като се появи информация, че се е скарал с мениджъра Диего Симеоне. Твърди се, че Висшата лига е вероятната дестинация за него, като Арсенал е сред заинтересованите клубове.

Съобщава се, че "артилеристите" са обмисляли трансфер на португалския национал миналото лято и продължават да се интересуват от него. Имаше предположения, че сега са засилили интереса си да го привлекат този месец.

Агентът на Феликс - Мендеш, е провел предварителни разговори с Арсенал за потенциален трансфер. От испанската столица очакват той да проведе допълнителни дискусии с гиганта от северен Лондон днес, според гореспоменатия източник.

Исканията на Атлетико да разреши трансфер на 23-годишния футболист обаче може да се окажат спънка за Арсенал. "Дюшекчиите" настояват за сума от 9.5 милиона паунда по време на наема.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Легенда на Арсенал не харесва слуховете за Михайло Мудрик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички