Предложиха на Ливърпул легендата на Кристъл Палас Вилфред Заха


Предложиха на Ливърпул легендата на Кристъл Палас Вилфред Заха
Снимка: Getty Images/Guliver

2188 0

Бившата звезда на Лестър - Дани Симпсън, сподели, че вярва, че знае кое би било перфектното попълнение в състава на Ливърпул.

Като такова той определи нападателя на Кристъл Палас - Вилфред Заха. Котдивоарският таран е истинска легенда на "орлите". Той е юноша на клуба. През годините бива преотстъпван временно в Манчестър Юнайтед и Кардиф, но сърцето му остава в Палас, където играе и до днес.

За тима от "Селхърст Парк" футболистът има на сметката си изиграни 450 двубои. В тях той записва 89 попадения и 76 асистенции във всички турнири.

Договорът му с клуба изтича това лято и не е ясно дали ще бъде подновен. Интерес към него определено не липсва, но данни за такъв от Юрген Клоп и Ливърпул няма. Въпреки това, Симпсън смята, че евентуален подобен ход от "червените" ще бъде правилен.

"Може да отиде където си поиска, особено когато е свободен агент. Мисля, че Уилф играе по-добре, когато е в главната роля. Дойде в Ман. Юнайтед, но знаех, че е твърде млад. Ако отиде в друг от топ 4 или топ 6 отборите обаче, няма да е главният, така че ще е интересно да видим как ще се справи", коментира той, цитиран от "HITC" и добави.

"Мисля, че на клуб като Ливърпул може да е полезен в момента, тъй като нещата не им се получават. Аз лично бих го върнал на "Олд Трафорд". Имаш Маркъс Рашфрод като деветка, а Вилфред може да отиде отдясно", допълни още той.

Ето кой английски гранд се интересува от Заха

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички