Преди мачовете с Лудогорец: Аякс реже Уест Хям за своя звезда, отказа първата оферта на „чуковете“


Преди мачовете с Лудогорец: Аякс реже Уест Хям за своя звезда, отказа първата оферта на „чуковете“
Снимка: Getty Images

1344 0

Ганайската звезда на Аякс Мохамед Кудус е една от най-апетитните хапки за отборите от Висшата лига на Англия. Уест Хям е отправил оферта за 23-годишния офанзивен халф, но грандът от Амстердам я е отхвърлил, твърди „The Athletic“.

В четвъртък за Нидерландия е отлетял техническият директор на „чуковете“ Тим Стейдън, за да опита да осъществи сделката. Засега обаче нещата удариха на къмък.

Посочва се, че самият Кудус има желание да си тръгне от Аякс. Искането му това да се случи до затварянето на летния трансферен прозорец в Европа.

И други клубове от Англия напират за ганаеца. Брайтън е сред тях, но сделката и с „чайките“ не се получи. Челси също има интерес към Кудус.

23-годишният футболист е обвързан с Аякс до 2025 година. Следващата седмица нидерландците гостуват на Лудогорец в първата среща от плейофа в Лига Европа. Ще бъде любопитно, ако амстердамци се разделят и него до сблъсъците с родния хегемон.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Георги Дерменджиев: Лудогорец е равнопоставен с Аякс, а в Лига на конференциите ще стигне доста напред

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички