Емоционално! Мейсън Маунт се сбогува с Челси (ВИДЕО)


Емоционално! Мейсън Маунт се сбогува с Челси (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1670 0

Халфът на Челси Мейсън Маунт се сбогува с феновете на „сините“ от Лондон. За целта той публикува специално видеообръщение към феновете на клуба в своя профил в „Инстаграм“.

Така 24-годишният офанзивен халф на практика потвърди, че напуска „Стамфорд Бридж“. Очаква се още утре Маунт да бъде представен като ново попълнение на Манчестър Юнайтед.

ЕМОЦИОНАЛНОТО СБОГУВАНЕ

„Здравейте, фенове на Челси, с оглед спекулациите през последните шест месеца, може би това няма да е изненада за вас. Това не прави по-лесно за мен да ви кажа, че взех решение да се разделя с Челси. Мисля, че заслужавате повече от това да напиша становище. Исках да ви кажа колко съм благодарен за вашата подкрепа през последните 18 години.

Знам, че някои от вас със сигурност няма да са щастливи от решението ми, но това е, което е правилно за мен в този етап от кариерата ми. Присъединих се към Челси, когато бях на 6 години. Преминахме заедно през много неща, спечелихме много трофеи.

Няма да забравя вечерта, когато триумфирахме с Шампионската лига. Искам да благодаря на академията, която ме изгради от съвсем малък, на мениджърите, с които работих, на служителите в клуба, на всички мои съотборници през годините, които ми станаха като братя. Благодаря и на семейството ми за любовта и подкрепата, и най-вече на вас, феновете. Пожелавам ви всичко най-добро”, обърна се Маунт в специално емоционално видеообръщение.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Чак след 7 години лутане: Челси се отърва от трансферна издънка, струваща 26 млн. евро

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички