Пол Скоулс: Хендерсън си заслужи да бъде вратар №1 в Манчестър Юнайтед


Пол Скоулс: Хендерсън си заслужи да бъде вратар №1 в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1766 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс изрази мнение, че Дийн Хендерсън е доказал на всички, че заслужава да бъде титулярен вратар в тима на "червените дяволи". Възползвайки се от това, че Давид Де Хеа замина за Испания, а после бе поставен под карантина, Хендерсън получи шанс да играе в няколко поредни срещи на Манчестър Юнайтед.

Снощи той за шести път бе в стартовия състав и помогна на отбора си да победи Милан с 1:0 в Лига Европа. Скоулс чувства, че този мач може да стане преломен момент. "Мисля, че сега Хендерсън се явява първи номер в отбора. Той си заслужи това звание. Когато е на вратата, се чувствам по-спокоен.

Не искам да нападам Давид, защото той е играл по удивителен начин за Юнайтед и ще продължи да го прави, ако Дийн не използва шанса си. Просто мисля, че дойде времето да се даде на Дийн възможността да играе повече.

Него го повикаха в националния отбор на Англия, така че той може да стане и първи избор в националния отбор, ако запази тази форма. Знаем, че направи грешка в първия мач, но прояви характер и се оправи. Повтарям - днес той бе наистина хладнокръвен, свърши всичко необходимо и просто игра надеждно", заяви Скоулс пред BT Sport.

Междувременно треньорът на Милан Стефано Пиоли омаловажи успеха на Манчестър Юнайтед (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички