Потвърждение и от Погба, готов е да напусне Манчестър Юнайтед


Потвърждение и от Погба, готов е да напусне Манчестър Юнайтед
Снимка: Guliver/GettyImages

3995 0

Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба още повече засили слуховете за негов трансфер, като сам призна, че е готов за ново предизвикателство. Подобни думи използва и неговият сънародник Килиан Мбапе, който в края на май намекна, че е готов да се раздели с Пари Сен Жермен.

Погба е свързван с трансфер в Реал Мадрид или в бившия му отбор Ювентус. "Както казахте, много се изговори, но и и много трябва да се помисли. В Манчестър Юнайтед съм вече три години и се справям добре, имах своите добри и лоши моменти, като всеки друг.

След изминалия сезон, както и това, че бе най-добрият ми в личен план, мисля, че е подходящ момент за ново предизвикателство на друго място. Мисля за това - да започна другаде ново преживяване", сподели Погба пред репортери в Токио. Миналият сезон той изигра 35 мача във Висшата лига, в които отбеляза 13 гола и асистира за девет.

По-рано дори се появи информация, че Погба е готов да бойкотира "червените дяволи", ако не бъде трансфериран и то в един определен отбор - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички