Пол Погба иска трансфер в точно определен отбор


Пол Погба иска трансфер в точно определен отбор
Снимка: Getty Images/Guliver

4400 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е уведомил своя клуб, че иска да премине в точно определен клуб, без значение от различните оферти към него това лято. Става въпрос за испанския гранд Реал Мадрид, за който се смята, че е фаворит за подписа на френския халф.

Погба намекна преди време, че е готов да облече фланелката на "кралския клуб" и има желание да работи със своя знаменит сънародник Зинедин Зидан. Симпатиите са взаимни, съобщава Marca. Зидан иска Погба в отбора си, въпреки че вече похарчи близо 300 млн. евро за нови попълнения.

На "Олд Трафорд" по-скоро искат да задържат халфа, тъй като все още е млад и е един от малцината в отбора на Оле Гунар Солскяр, способни да претендират за званието играчи от топ-ниво. Юнайтед обаче също възнамерява да бъде много активен на трансферния пазар, а фактът, че отборът няма да играе в Шампионската лига задължава "червените дяволи" да търсят възможности за намаляване на финансовите загуби. Агентът на Погба Мино Райола в момента е зает с уреждането на трансфера на звездата на Аякс Матайс де Лихт. Погба бе свързван и с Ювентус, но сам е решил, че иска да премине единствено в Реал.

Интересът на италианския шампион обаче е сериозен. В Англия се появи информация, че шеф на Юве е бил на Острова, за да преговаря лично с Юнайтед за правата на световният шампион от лятото на 2018 година - подробности тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички