Пол Погба е готов да бойкотира Юнайтед, ако не го пуснат да си тръгне


Пол Погба е готов да бойкотира Юнайтед, ако не го пуснат да си тръгне
Снимка: Getty Images/Guliver

3922 0

Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба е твърдо решен да премине в Реал Мадрид и дори е готов на радикални действия, ако "червените дяволи" решат да му попречат на трансфер.

26-годишният французин вече е уведомил клуба си за своето желание и ако получи отрицателен отговор, е готов да бойкотира старта на подготовката за новия сезон. Погба е готов да играе в Реал дори и с понижена заплата. Миналият сезон той изигра 35 мача във Висшата лига, в които отбеляза 13 гола и асистира за девет. Трансферната му стойност в момента е около 100 млн. евро.

Погба намекна преди време, че е готов да облече фланелката на "кралския клуб" и има желание да работи със своя знаменит сънародник Зинедин Зидан, а симпатиите са взаимни. Зидан иска Погба в отбора си, въпреки че вече похарчи над 300 млн. евро за нови попълнения.

Друг отбор, който има голям интерес към него е Ювентус. В Англия се появи информация, че шеф на Юве е бил на Острова, за да преговаря лично с Юнайтед за правата на световният шампион от лятото на 2018 година - подробности тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички