Потвърдено: В битката за оцеляване, Лийдс уволни треньора си Джеси Марш


Потвърдено: В битката за оцеляване, Лийдс уволни треньора си Джеси Марш
Снимка: Getty Images

1407 0

Треньорът на Лийдс Юнайтед - Джеси Марш, е бил уволнен след поредния слаб мач на своя тим. Новината бе потвърдена от редица авторитетни източници, сред които Фабрицио Романо, "Sky Sports" и други.

От информацията става ясно, че клубът вече работи по обявяването на новия наставник на отбора. Потенциално такова на Марсело Биелса е твърде малко вероятно да се случи на този етап.

Марш застана начело на Лийдс едва миналата година. Като наставник на тима той записа 25 мача във всички турнири, постигайки 7 победи, 7 равенства и 11 загуби. Под негово ръководство клубът похарчи над 140 млн. паунда през последните два трансферни прозорци.

Това обаче, поне към момента, не помага на отбора да излезе от дупката, в която е попаднал. "Белите" се намират на 17-о място във Висшата лига, на ръба от зоната на изпадащите. Тимът има 18 точки актив - точно с колкото разполага и 18-ият в таблицата Евертън, който е в негативната зона, само поради по-лошата голова разлика.

Последният мач на американският специалист начело на Лийдс бе в неделя, когато неговите възпитаници загубиха от Нотингам Форест. Така отборът не успява да постигне победа в последните си 7 двубои.

Ето кое е последното попълнение на Лийдс под ръководството на Марш

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички