16 гола в 6 мача от ФА Къп: Лийдс се спаси в края срещу Кардиф (ВИДЕО)


16 гола в 6 мача от ФА Къп: Лийдс се спаси в края срещу Кардиф (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

921 0

В днешния 8 януари ранната програма на 1/32-финалите в турнира ФА Къп предложи шест любопитни сблъсъка, в които паднаха общо 16 попадения. 

Елитният Лийдс се измъкна в последните секунди при гостуването си на втородивизионния Кардиф и след 2:2 си осигури преиграване. Домакините, които нямаха победа в последните си 5 срещи, дръпнаха с два гола още преди почивката.

Родриго бе точен за "белите" в 65-ата минута и върна интригата, а в 80-ата минута Джоел Бейган спря топката на голлинията с ръка, реферът го изгони и отсъди дузпа. Зад топката застана Родриго, но вратарят отрази удара му. Дълбоко в добавеното време 18-годишният Сони Пъркинс успя да изравни след подаване на Фирпо.

Иначе, Дарби Каунти и Стоук Сити се класираха безпроблемно за 1/16-финалите, записвайки класически победи с по 3:0 срещу Барнзли и Хартлипул. Бристол Сити и Суонзи ще преиграват, след като завършиха 1:1. Норич пък загуби минимално като домакин на Блекбърн, а Уолсол победи Скокпорт с 2:1 с гол от дузпа в 95-ата минута.

Ето всички резултати:

Бристол Сити 1:1 Суонзи (преиграване)

Дарби Каунти 3:0 Барнзли

Кардиф 2:2 Лийдс (преиграване)

Норич 0:1 Блекбърн

Скокпорт 1:2 Уолсол

Хартлипул 0:3 Стоук Сити

*Късните мачове са Астън Вила - Стивънидж (18:30 ч.) и Манчестър Сити - Челси (18:30 ч.)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички