Потвърдено: Операция вади звезда на Манчестър Юнайтед от игра за дълго


Потвърдено: Операция вади звезда на Манчестър Юнайтед от игра за дълго
Снимка: Getty Images/Guliver

2719 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд ще се подложи на операция на рамото, която ще се състои през следващата седмица. Новината бе потвърдена от клуба. Проблеми в рамото тормозят английския национал от ноември 2020 година, но той успя да довърши сезона във Висшата лига, преодолявайки болката, а също и да участва на Евро 2020 с националния отбор.

Рашфорд изигра само 88 минути на големия летен форум, след което си взе почивка. Едва след това клубът и играчът са обсъдили въпроса и са взели решение за операцията. Според ВВС процесът на въстановяване на нападателя ще отнеме около 3 месеца.

Така 23-годишният англичанин ще пропусне старта на новото първенство и ще се върне на разположение на Оле Гунар Солскяер едва през октомври. През миналия сезон звездата на "червените дяволи" реализира 11 гола в 37 мача. А кои трима утвърдени футболисти следи английският гранд четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички