Рафаел Варан се сбогува емоционално с Реал Мадрид, Серхио Рамос се пошегува с него


Рафаел Варан се сбогува емоционално с Реал Мадрид, Серхио Рамос се пошегува с него
Снимка: Getty Images/Guliver

9281 0

Вече бившият играч на Реал Мадрид Рафаел Варан използва профила си в една от социалните мрежи, за да се сбогува с феновете на Кралския клуб след близо 10 години в Испания.

Той направи равносметка на постигнатото в последните десетилетия и благодари на всички треньори и хора, които са работели и работят в клуба:

"Последните няколко дни бяха натоварени с много емоции и чувства, които сега искам да споделя с всички вас. След 10 невероятни и прекрасни години в Реал Мадрид, който винаги ще нося в сърцето си, дойде денят, в който да се сбогувам. Откакто пристигнах през 2011-а, ние надхвърлихме всички очаквания и постигнахме неща, за които никога не си бях мечтал. Бих искал да поднеса своите благодарности към всички треньори и хора, които работят или са работили в клуба, за всичко, което са сторили за мен. Големи благодарности и към всички мадридисти, които винаги са ми давали голяма обич и със своите големи очаквания са ме карали да давам максимума от себе си и да се боря за всеки успех", написа той.

"Имах честта да деля една съблекалня с най-добрите играчи в света. Неизброими победи, които никога няма да забравя, особено "Десетата". Давам си сметка, че беше голяма привилегия да изживея тези толкова специални моменти. Накрая, искам да благодаря на всички испанци и най-вече на Мадрид, където се родиха двете ми деца. Тази страна винаги ще бъде специална за мен. Беше невероятно пътуване във всеки един смисъл. Тръгвам си с усещането, че дадох всичко от себе си, и не бих променил абсолютно нищо в тази наша история. Започва една нова глава…", гласеше публикацията на Варан.

Бившият капитан на Реал Серхио Рамос, който отиде да играе в ПСЖ, написа отдолу в шеговит тон:

"Ако се изправим един срещу друг, винаги бъди за отбора на своята страна, нали?".

Ето и срещу каква сума французинът ще акостира на "Олд Трафорд" при Манчестър Юнайтед!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички