Поредният: Любимецът и легенда на Ливърпул Роберто Фирмино също отпътува към Кристиано Роналдо и компания?


Поредният: Любимецът и легенда на Ливърпул Роберто Фирмино също отпътува към Кристиано Роналдо и компания?
Снимка: Getty Images

6646 0

Легендата на Ливърпул и любимец на "червените" фенове - Роберто Фирмино, може да бъде поредният, сменил Европа с Саудитска Арабия. Местният Ал-Ахли преговаря с футболиста за привличането му по време на летния трансферен прозорец.

Нова звезда на изток?

Това става ясно от трансферния експерт Фабрицио Романо. Той споделя, че тимът е в напреднали разговори с нападателя. В Ал-Ахли са твърдо решени да си го осигурят с оглед солидната конкуренция, която се заформя в елита.

Клубът дори е подготвил възможността са възможно най-бързо преминаване на медицински прегледи и включване в подготовката за новия сезон на бразилеца. Освен до подпис с тарана, "червеният конвой" е близо до такъв и със звездата на Челси Едуард Менди.

Ситуацията около Фирмино

Договорът на бразилеца с Ливърпул изтича в края на юни. Още преди да приключи кампанията във Висшата лига бе ясно, че контрактът няма да бъде подновен и футболистът ще напусне "Анфийлд" като свободен агент. Това го прави апетитна хапка за редица клубове.

През изминалите месеци той усилено бива свързван с отбори като Барселона и Реал Мадрид. Пред тях обаче изглежда застава Ал-Ахли с далеч по-изкусителни предложения. Крайното решение обаче е в ръцете на нападателя.

Фирмино доскоро бе свързван и с евентуално преминаване в Лига 1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички