Получи си го! Бившият играч на Барселона и Манчестър Юнайтед Хенрик Ларсон хвърлил критикувал го журналист в басейн


Получи си го! Бившият играч на Барселона и Манчестър Юнайтед Хенрик Ларсон хвърлил критикувал го журналист в басейн
Снимка: Getty Images

4429 0

Бившият футболист на Барселона и Манчестър Юнайтед и легенда на Селтик - Хенрик Ларсон, разкри за много любопитен момент от своята кариера. Освен на терена, той получава подкрепа от съотборниците си и извън него, за да "отмъсти" на журналист, критикувал го като юноша.

Бившият централен нападател сподели, че на шега е хвърлил с дрехите един от хората, от които отнася най-много критики в началото на кариерата си. Той обаче подчертава, че случилото се е без грам агресия, а по-скоро закачка между приятели.

"Да, това беше когато можеше да се пошегуваш малко с местните журналисти. Не го направих сам, имаше още няколко играчи, с които решихме да го хвърлим за забавление. Беше напълно облечен, в противен случай нямаше да е забавно. Журналистът ме критикуваше когато бях по-млад, но това не беше причината да го направим. Все още се смее, когато му го спомена", коментира шведът, цитиран от "FourFourTwo". 

Ларсон не може да се похвали с величествена кариера с Манчестър Юнайтед и Барселона. За английския гранд той има изиграни едва 13 мача, в които вкарва 3 гола, докато за каталунците може да се похвали с 59 срещи, 19 попадения и 6 асистенции. 

Той обаче е същинска легенда на Селтик и Фейенорд. Ларсон брани цветовете на "момчетата" в продължение на 7 години. През тях той записва изумителните 147 гола и 58 асистенции в едва 179 мача. За периода си във Фейенорд пък има на сметката си 38 попадения и 11 голови подавания в 133 срещи.

Ето как български талант получи шанса да се докаже пред треньора на каталунците Шави

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички