Полицията в Манчестър арестува Мейсън Грийнууд след побоя


Полицията в Манчестър арестува Мейсън Грийнууд след побоя
Снимка: Getty Images/Gulliver

4905 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд е арестуван в местната полиция по подозрение за изнасилване и нападение спрямо неговата приятелка. Подозренията са част от текущото полицейско разследване по обвиненията към него, след като в социалните мрежи на Хариет Робсън се появиха видеа и снимки след инцидентите спрямо русокосата дама.

20-годишният Грийнууд също е отстранен от клуба и остава в полицейския арест, докато разследванията срещу него продължават. В профилите на Робсън се появиха видеоклипове, които показват младата жена с редица наранявания, включително разбита уста, от която блика кръв, както и синини по крайниците.

Говорителят на полицията в Манчестър пък анонсира: „Полицията в града е уведомена по-рано днес (неделя, 30-и януари) за публикуване на снимки в онлайн пространството от жена, съобщаващи за инциденти на физическо насилие“.

„Започнато е и разследване, след което можем да потвърдим, че мъж на 20 години е арестуван по подозрение за изнасилване и нападение. Той ще остане в ареста за разпит, а следователите ни продължават съвестно да вършат своята работа до изясняване на случая“, съобщиха от локалното управление на Манчестър.

А какво сподели бащата на насиленото момиче, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички