Бащата на пребитата от Мейсън Грийнууд: Тяхната връзка не вървеше добре последно време


Бащата на пребитата от Мейсън Грийнууд: Тяхната връзка не вървеше добре последно време
Снимка: Getty Images/Guliver

8059 0

Бащата на пребитата от футболиста на Манчестър Юнайтед - Мейсън Грийнууд, говори пред английската преса часове след разразилия се огромен скандал на Острова. Както е известно, юношата на "червените дяволи" бива обвиняем, че е нанесъл сериозни физически удари по Хариет Робсън, а русокосата дама публикува чрез социланите мрежи снимки и видеа от отношението на нападателя на Ман Юнайтед към нея.

Пред британските медии родителят на Робсън говори, като бе сравнително лаконичен в становището си, след като иска да изчака крайното решение на властите във Великобритания. Мейсън Грийнууд пък е отстранен от дейностите на първия отбор на Ман Юнайтед, докато казусът не се разплете напълно.

„Първото нещо, което знаем е, че цялата ситуация се е случила около 6 часа сутринта. Това е ужасно и съм тук, за да изясним всички неща“, започна бащата на потърпевшата.

„Като баща, не искаш в нито един момент да знаеш как може това да се е е случило на дъщеря ти. Полицията вече е говорила с нея и тя е изразила становището си“, продължи родителят на Хариет Робсън.

„Тя призна, че телефонът ѝ е бил атакуван от хакери. Тогава ѝ казахме да остави апарата настрани, а тя го направи, но се разбра, че е твърде късно. Дъщеря ми е опустошена, защото не е искала тези видеа да виждат „бял свят“. Познаваме се с Мейсън от много време, той е част от нашето семейство от две или три години“.

„Тяхната връзка не беше на добро ниво през последните няколко месеца и тя беше напълно разочарована от този факт. Двамата се обичаха много, докато бяха заедно. Сега сме оставили полицията да се оправи със случая“, разясни бащата на Робсън.

ГАЛЕРИЯ И ВИДЕО ОТ РАНИТЕ НА РОБСЪН МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК (+18)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички