Мейсън Грийнууд опита да изнасили гаджето си? (АУДИО)


Мейсън Грийнууд опита да изнасили гаджето си? (АУДИО)
Снимка: Getty Images/Guliver

7741 0

След като бившата половинка на Мейсън Грийнууд Хариет Робсън обвини футболиста в насилие, изтече аудиозапис, на който футболистът я принуждава да правят секс. Записът изтече в профила на Хариет и макар да беше изтрит, бързо се разпространи в интернет.

"Хариет, ти трябва да си вдигнеш краката. Защо не искаш да си вдигнеш проклетите крака? Не ме интересува, че не искаш секс с мен, чуваш ли? Млъкни! Не ми пука, че не искаш да правим секс! Аз те попитах вежливо, а ти не искаш. Какво още искаш да направя? Бутни ме още веднъж? Ще видим какво ще стане с теб", се чува от записа.

Аудиото е датирано от 21 октомври 2021 г. Двамата се бяха разделили за 8 месеца, но се събраха отново през октомври 2020 г. За последните две години това не е първият скандал с младия футболист - той закъсняваше за тренировки и поради тази причина беше изключван от групата за мачове от Висшата лига и Шампионска лига.

През 2020 г.Мейсън и Фил Фодън бяха отстранени от националния отбор, след като преди мача с Исландия се бяха забавлявали с момичета в хотела. По време на противоепидемичните мерки футболистът нееднократно устройваше купони в дома си, за което беше порицаван и от клуба, и от медиите.

Освен това Хариет качи и снимки с обвинения, че е била бита от футболиста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички