Пол Погба призна: Не сме на нивото на Ливърпул


Пол Погба призна: Не сме на нивото на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1406 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба говори преди голямото дерби за тима в английската Висша лига срещу шампиона Ливърпул. Френският халф сподели, че "червените дяволи" все още не са на нивото на мърсисайдци, тъй като играчите на Юрген Клоп за шампиони.

"Подобрихме се много, продължаваме да се подобряваме, но все още имаме много млад отбор. Очевидно не можем да кажем, че сме на нивото на Ливърпул, защото те спечелиха Висшата лига и продължават да печелят. В деня, в който ние спечелим, тогава можем да кажем, че сме на едно ниво.

Ако искаш да си най-добрият, трябва да побеждаваш най-добрият. Искаме да победим този, който спечели Висшата лига. Знаем колко добре играят през последните няколко години, знаем качеството им. Това винаги е било тегав мач. Знаем колко ще е трудно и трябва да се фокусираме и да опитаме да останем на върха. Мисля, че можем да спечелим титлата, ако сме фокусирани, но има много отбори, които могат да я спечелят. Не сме все още там, много далеч сме" - сподели Погба.

А как Пол Погба коментира новата забрана във Висшата лига?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички