Рашфорд отговори на Клоп защо Манчестър Юнайтед получава повече дузпи от Ливърпул


Рашфорд отговори на Клоп защо Манчестър Юнайтед получава повече дузпи от Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1491 0

Преди известно време мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп недоволства от факта, че кръвният съперник на мърсисайдци - Манчестър Юнайтед, получава повече дузпи в сравнение с неговия тим. Нападателят на "червените дяволи" Маркъс Рашфорд обаче намери отговор за това.

"Като нападателно изнесена линия, искаме да търсим и да вкарваме головете. Когато правиш включвания навътре или дриблираш с топката, ако видиш, че се задава единоборство, не искаш да бъдеш спънат, защото се опитваш да намериш вариант и да отбележиш гол.

Няма начин да оставиш някой да вземе топката от теб, така че за мен всичко се свежда до това, че искаме да вкарваме голове, а отборите се опитват да се предпазват от това и знаете - дузпите могат да се случат. Но има и случаи, в които не сме получавали дузпи, а е трябвало" - сподели Рашфорд.

Междувременно предстои голямото дерби между двата гранда, а наскоро Солскяер обяви, че това е идеалният момент за Манчестър Юнайтед да играе срещу Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички