Пол Погба напуска Ювентус в сряда, ясен е и заместникът му


Пол Погба напуска Ювентус в сряда, ясен е и заместникът му

7706 0

Френският халф Пол Погба ще стане играч на Манчестър Юнайтед в сряда, информира "Sport Mediaset". Според информация на медията, "червените дяволи" са склонили да платят 120 милиона евро на Ювентус, както и още 20 милиона на агента Мино Райола. Така общата сума по трансфера е 140 милиона евро - най-скъпият в историята на футбола.

Самият играч отдавна договори личните си условия с клуба и ще подпише договор за 15 милиона евро годишно възнаграждение в рамките на 5 сезона с бившия си тим.

Златан ще плаща трансфера на Погба

Досега трансферът се бави именно заради исканите 20 милиона от Мино Райола, както и от президента на Реал Мадрид Флорентино Перес, който се опитвал в последнте дни да осуети преминаването на Погба при "червените дяволи".

Иначе "старата госпожа" е готова с отличен заместник на Погба. Това е белгийският национал Аксел Витсел, който отдавна иска да премине в голям европейски отбор. Торинският гранд е готов да плати исканите от Зенит 24 милиона евро. Халфът е договорил личните си условия и чака развитие по трансфера на Погба.

Манчестърско дерби на трансферния пазар

Витсел се очаква и да е последното попълнение на Ювентус, който през това лято се подсили с Мехди Бенатиа, Миралем Пянич, Даниел Алвеш и Гонсало Игуаин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички