Три са случаите, в които Реал изпуска Погба заради Флорентино Перес


Три са случаите, в които Реал изпуска Погба заради Флорентино Перес

2115 0

Флорентино Перес е единственият виновник Пол Погба да не е играч на Реал Мадрид, след като стана ясно, че халфът е бил пред трансфер в отбора на няколко пъти.

Първият случай е, когато Погба е предложен за 25 милиона евро на "белия балет". Това става в първия му сезон в първия тим на Манчестър Юнайтед, който се оказа и негов последен. Тогава Погба не представлява никакъв интерес за строителния магнат.

Сумата по трансфера на Погба надмина и най-стряскащите очаквания

Вторият случай е, когато френският национал подписа с Ювентус. Тогава, през 2012 година, той е свободен агент и е можел да подпише срещу сума от едва 1.5 милиона евро. Перес обаче е насочил усилията си към привличането на Лука Модрич, а и не смята французина за "марково" име.

Последният случай е през 2014 година. Тогавашният спортен директор Хосе Анхел Санчес е договорил френският полузащитник за 60 милиона евро. Върху сделката обаче е наложено "вето" от Перес, който купува Хамес за 80 милиона евро.

По време на настоящия трансферен прозорец Зинедин Зидан настояваше Погба да бъде закупен "на всяка цена", но Флорентино така и не отправи оферта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички