Някой "човърка" в трансфера на Пол Погба в Манчестър Юнайтед


Някой "човърка" в трансфера на Пол Погба в Манчестър Юнайтед

2900 0

Ръководството на Ювентус вече отказа втора оферта от Манчестър Юнайтед за правата на Пол Погба. "Червените дяволи" първо предложиха 100 милиона евро, а след това вдигнаха предложението си до исканите от "старата госпожа" 120 милиона евро. И второто предложение обаче беше отказано, като сега италианският тим иска още поне 10 милиона евро.

В Испания обаче са категорични, че президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е основният виновник сделката да се проточва, а, уж, сигурната сделка да изглежда още по-далеч от своето осъществяване.

Според "Marca", Перес използва добрите си връзки с торинския клуб и цялата си политическа власт, за да блокира преминаването на Погба в Юнайтед.

Трето тежко поражение за Реал Мадрид на трансферния пазар

Самият Флорентино иска да вземе Погба, но все още изчаква категоричен отговор от ФИФА кога и как ще бъдат забранени трансферите на неговия Реал Мадрид. От това зависи и как ще се подсили самият клуб през оставащите малко повече от 30 дни до края на трансферния прозорец.

Със сигурност Перес не е забравил и начина, по който Манчестър Юнайтед осуети преминаването на Давид де Хеа в Реал Мадрид. Припомняме, че на в края на трансферния период миналото лято факс-машината на "Олд Трафорд" "заби" и документите не бяха обработени навреме. Благодарение на това, Де Хеа остана в Манчестър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички