Реал Мадрид предлага 100 милиона и Бейл за трансфера на Погба, но има едно условие


Реал Мадрид предлага 100 милиона и Бейл за трансфера на Погба, но има едно условие
Снимка: Getty Images/Guliver

7506 0

Реал Мадрид е готов да направи нов опит да подпише с полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба, съобщи El Desmarque. През лятото на 2020 г. президентът на "кралския клуб" Флорентино Перес ще има готовност да предложи на "червените дяволи" 100 млн. евро плюс крилото Гарет Бейл.

Опитът за привличане на французина обаче ще бъде направен само в случай, че Зинедин Зидан все още е на кормилото на "белия балет". Реал проявяваше реален интерес към сънародника на Зидан още това лято и самият халф искаше трансфер, но ръководството на Юнайтед не пожела да го пусне на "Сантяго Бернабеу".

Именно Зидан стоеше в основата на потенциалния трансфер. Французинът настояваше Погба да акостира в Мадрид, като дори беше поставян с приоритет пред Еден Азар, но в крайна сметка в състава пристигна единствено белгиецът.

В последните дни пък се заговори, че Флорентино Перес ще пробва да привлече голмайстор от най-висша класа, който най-после да замени Кристиано Роналдо (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички