Челси скоростно опитва да вземе една от целите си до края на януари


Челси скоростно опитва да вземе една от целите си до края на януари
Снимка: Getty Images/Guliver

2928 0

Отборът на Челси е отправил оферта за нападателя на РБ Лайпциг Тимо Вернер. Лондончани имат нужда от попълнения в атака, след като отборът се затруднява да отбелязва попадения в последните срещи. В събота Челси загуби пореден мач от шампионата, след като „сините“ допуснаха поражение с 0:1 при гостуването си на Нюкасъл.

Треньорът на Челси Франк Лампард заяви, че именно вкарването на голове е големият проблем на тима в последните седмици и отборът се нуждае от свежи попълнения в атака. Челси отново могат да купуват играчи, след като трансферната забрана на отбора бе премахната преди няколко месеца. Затова сега лондончани ще направят всичко възможно да докарат на „Стамфорд бридж“ един от голмайсторите в Бундеслигата. Челси са отправили оферта на стойност 60 милиона паунда за услугите на 23-годишния нападател.

Тимът от Западен Лондон ще се опита да убеди Вернер да дойде на „Стамфорд бридж“ още до края на януари. Интерес към нападателя има и от страна на лидера в Премиър лийг Ливърпул, като Юрген Клоп сподели, че много харесва качествата на Вернер. Самият нападател пък сподели къде иска да продължи кариерата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички