Погба може да смени техниката си на изпълнение на дузпи


Погба може да смени техниката си на изпълнение на дузпи
Снимка: Guliver/GettyImages

1206 0

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба призна, че може да смени техниката си на изпълнение на дузпи, след като пропусна удара си от бялата точка срещу Евертън миналата вечер.

Френският национал успя да вкара при добавката срещу "карамелите" за успеха с 2:1, но получи доста критики за необичайната си засилка при изпълнението на наказателния удар, която бе разгадана от Джордан Пикфорд и той спаси изстрела.

Това бе втори пропуск за Погба от началото на сезона след този срещу Бърнли, като той има и трети отбелязани дузпи през кампанията. "Винаги се опитвам да дестабилизирам вратаря. Винаги така бия дузпи, защото по този начин знам да ги бия. Може да тренирам, за да променя техниката, защото може би вратарите вече започват да научават стъпките ми, но най-важното е топката да влезе във вратата. Днес имах късмет, но най-важното е, че в тази ситуация вкарахме гол и накрая спечелихме мача", коментира французинът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички