Манчестър Юнайтед потрепери, но спечели срещу Евертън у дома (ВИДЕО)


Манчестър Юнайтед потрепери, но спечели срещу Евертън у дома (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1071 0

Отборът на Манчестър Юнайтед постигна трудна победа на "Олд Трафорд" над Евертън в мач от 10-я кръг на Висшата лига. Играчите на Жозе Моуриньо се наложиха с 2:1, като победата можеше да е и по-изразителна за "червените дяволи".

Срещата започна отлично за 20-кратните шампиони и през първата част те бяха по-добрият тим. В 27' се стигна до сигнал за дузпа, след като Идриса Гай фаулира Антони Марсиал. Зад топката застана Пол Погба, чийто удар бе спасен от Джордан Пикфорд. При добавката обаче французинът бе безгрешен - 1:0. 

Втората част започна по-добре за гостите и Ричарлисон пропусна отлична възможност, а само 4' по-късно Антони Марсиал се разписа с брилянтен удар по диагонала, който не остави никакъв шанс на английския страж. Гилфи Сигурдсон върна напрежението в срещата, след като бе точен от дузпа в 77', а в 6-минутното добавено време Марсиал бе изведен сам срещу стража на "карамелите", но френският голаджия не успя да го преодолее.

Тази победа означава, че Юнайтед събира 17 точки и е на осмата позиция. За Евертън пък бе сложен края на серия от две поредни победи и за момента играчите на Марко Силва са 9-и с 15 пункта. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички