Без Алексис и срещу Евертън - Моуриньо обясни какво се случва


Без Алексис и срещу Евертън - Моуриньо обясни какво се случва
Снимка: Getty Images/Guliver

1235 0

Въпреки че е най-високоплатеният футболист във Висшата лига, нападателят на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес играе спорадично за тима. Това породи много спекулации, че чилиецът иска да напусне "Олд Трафорд", като дори бе назовано името на най-вероятния му бъдещ клуб - ПСЖ.

Мениджърът на "червените дяволи" Жозе Моуриньо се зае да обясни ситуацията с нападателя. Според думите му Санчес е контузен. Той се е опитвал да се възстанови за дербито с Челси, но физическото му състояние не е било най-доброто.

"Санчес е контузен. Опита се да бъде готов за мача с Челси и да помогне на отбора, но физическото му състояние не беше най-доброто. Затова той не игра срещу Ювентус. Мисля, че утре също няма да играе. Сега той трябва да влезе във форма", обясни Моуриньо.

"През миналия сезон той дойде при нас през януари. Това не е лесно за който и да е играч. Но през този сезон той започна добре, направи отлична подготовка и игра с Лестър. После получи контузия. След това се върна и отново получи контузия. Така че проблемите при него са само заради формата. Мисля, че той е остър играч, който трябва да бъде в най-добра форма, за да показва добра игра", каза още треньорът на Юнайтед.

Следващият мач на гранда от Манчестър е в неделя срещу Евертън. Двубоят от 10-ия кръг на Висшата лига започва в 18,00 часа. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички