Погба изчетка Роналдо и Меси и посочи кой ще ги замести


Погба изчетка Роналдо и Меси и посочи кой ще ги замести
Снимка: Guliver/Getty Images

1083 0

Пол Погба не смята, че доминацията на Кристиано Роналдо и Лионел Меси ще приключи скоро, но има няколко имена, които бързо може да заемат местата им, когато бляскавите им кариери доближат заника си.

От доблест и скромност Погба не включи себе си сред тях, но посочи, че Златан Ибрахимович, Еден Азар, Луис Суарес и Неймар ще бъдат следващите, които ще пренесат футбола на друго ниво.

"Не мисля, че тези хора отстъпват с нещо като качества на Меси и Роналдо, но постоянството, стилът, самия начин на поведение на терена, това е повече от футбол. Те са повече от футбол.

Ще дойде време, в което те вече няма да са най-добрите, но в момента все още се подвизават на най-високото си ниво и не виждам скоро някой да ги измести.

Златан е на топ ниво вече повече от 10 години, Неймар и Суарес винаги ще бележат голове, същото важи и за Азар - те са утвърдени имена, но Кристиано и Меси все още изпъкват", коментира Погба пред сайта на ФИФА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички