Почетино за Погба това лято: Всичко се случва във футбола


Почетино за Погба това лято: Всичко се случва във футбола
Снимка: Getty Images/Guliver

1159 0

Наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино отказа да изключи възможността Пол Погба да премине в неговия отбор до края на летния трансферен пазар.

Настоящият договор на Погба с Манчестър Юнайтед изтича идния юни, а ПСЖ е отборът с най-сериозен интерес за услугите на френския футболист. Спекулациите по темата стихнаха след преминаването на Лионел Меси на „Парк де Пренс”, но Почетино призна, че „всякакви неща могат да се случат” на въпрос дали може да има трансфер на Погба до края на пазара.

„Пристигане на халф като Погба? Във футбола всичко става и се получават различни сценарии. Клуб като ПСЖ винаги иска да се подобри. Къде искаме още да се подобрим? Няма да го кажа това публично, а на спортния директор, който ще се свърже с президента. Ако ви кажа, ще стане проблем”, каза Поч.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна в петък, че клубът продължава да води разговори с антуража на халфа за потенциален нов договор. А докъде стигнаха англичаните в преговорите с Фернандеш, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички