Килиан Мбапе с първи гол с глава от 2017 година насам


Килиан Мбапе с първи гол с глава от 2017 година насам
Снимка: Getty Images

14871 0

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе отбеляза първия си гол с глава от месец март 2017 г., след като късно снощи вкара при победата над Брест с 4:2. 22-годишният футболист за последно бе точен с глава преди четири години, когато бе играч на Монако.

Миналият сезон Мбапе отбеляза 27 гола и направи седем асистенции в 31 мача от Лига 1. Във вчерашния мач с Брест не играха новите попълнения Лионел Меси, Серхио Рамос и Джанлуиджи Донарума, както и един от лидерите на отбора - Неймар.

Донарума бе записан сред резервите, но под рамката бе Кейлор Навас. Парижани поведоха в 23-ата минута с гол на Андер Ерера, а в 36-ата минута Килиан Мбапе удвои аванса на столичния клуб. Франк Онора се разписа за Брест в 42-ата минута, но в 73-ата Идриса Гей отново осигури комфортна преднина на ПСЖ.

Брест съкрати изоставането с гол на Стив Муние в 85-ата минута, но влезлият като резерва Анхел Ди Мария оформи крайното 4:2 в допълнителното време.

А от кой всъщност зависи мегатрансферът на Килиан Мбапе - четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички