Почетино: Разочарован съм, че не взехме нови играчи


Почетино: Разочарован съм, че не взехме нови играчи
Снимка: Getty Images/Gulliver

1016 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че е разочарован от липсата на нови футболисти в отбора през зимния трансферен прозорец. Той обаче обеща, че тимът ще продължи да се бори да завърши на най-добрата възможна позиция в класирането.

"Шпорите“ се превърнаха в първият отбор в ерата на Висшата лига, който не подписа с нито един играч в два последователни трансферни прозореца, но въпреки това лондончани са на трето място в таблицата зад Ливърпул и Манчестър Сити преди домакинския мач с Нюкасъл в събота.

ПОЧЕТИНО: КОНТУЗИЯТА НА КЕЙН НЕ Е ПОВОД ДА КУПУВАМЕ НОВИ ИГРАЧИ

"Разбира се, че исках да подсиля състава, но ако не можем да подпишем с някого, трябва да се придържам към проекта на клуба, сподели аржентинският специалист на пресконференцията преди мача със "свраките“. - Разочарован съм от липсата на трансфери, защото се намираме в отлична позиция и, може би, с помощта на други играчи ще премахнем оправданието, че не сме сериозен претендент за титлата. Но ние сме близо и ще се борим да завършим на максимално най-високо място в крайното класиране“, добави той.

Тотнъм бе свързван с привличането на Миши Батшуай в последния ден на трансферния прозорец, но 25-годишният нападател се присъедини под наем към Кристъл Палас. Почетино отказа да коментира случилото се с Батшуай, като спомена, че ще позволи на холандския нападател Винсент Янсен да се завърне в първия състав, след като не успя да осъществи трансфер в друг отбор. Янсен, който дойде в Тотнъм през 2016, тренира с отбора под 23 години.

"Той ще бъде въвлечен в първия състав от днес, като ще получи своя шанс, заяви аржентинският мениджър. - Той не бе в нашите планове, но трансферът му се провали. След като това не се осъществи, ще се опитаме да му помогнем да се завърне в отбора“, завърши той. Очакваше се "шпорите" да вземат ненужен в Барселона, но това не се случи. Вижте кой е набелязаният в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички