Почетино обсипа Клоп с комплименти преди сблъсъка Челси - Ливърпул, коментира и Кайседо


Почетино обсипа Клоп с комплименти преди сблъсъка Челси - Ливърпул, коментира и Кайседо
Снимка: Getty Images

3523 0

Наставникът на Челси Маурисио Почетино даде традиционната пресконференция преди първия мач на неговия тим за сезона в английската Висша лига срещу Ливърпул. Почетино засегна редица теми пред медиите, като коментира нашумялата ситуация с трансфера на Мойсес Кайседо и в същото време показа голямото си уважение към Юрген Клоп.

Ситуацията с Кайседо

"Никога не говоря за играчи, които не са наша собственост. Работим усилено, за да добавим още играчи към състава и ако имаме някаква новина, която да обявим, клубът ще го направи. В момента няма да говоря за играчи, които не играят за нас. Като всеки клуб се опитваме да добавим още качество, за да подсилим състава си", заяви Поч.

"Очевидно е, когато погледнете състава и го сравните с този от миналия сезон, че твърде много полузащитници напуснаха. Упорити сме, но се отнасяме с уважение. Толкова е важно да бъдем уважителни, това е начинът, по който обичам да работя и начинът, по който трябва да работим".

Юрген Клоп

"Юрген Клоп е един от най-добрите, беше толкова мил, когато напуснах Тотнъм, изпрати ми едно от най-милите послания. Той върши чудесна работа с Ливърпул. Добри и лоши периоди, но те наистина вярват в него и му дават най-добрите инструменти, за да създаде добър отбор, който да се бори за всяка купа".

Контузията на Кристофър Нкунку

"Много ни е жал за него. Той беше много важен за нас. Сега въпросът е да не мислим прекалено много за контузиите и да сме позитивно настроени за това кога ще може да се върне в игра. Работим и на пазара, като се опитваме да намерим решение, може би краткосрочно, средносрочно и дългосрочно, за да намерим правилния профил за отбора".

Вратарската бита: Санчес срещу Кепа

"Ще бъде много добра конкуренция. Трябваше ни още един. Клубът го следи (Роберт Санчес) от дълго време и беше добра възможност за клуба да го вземе, а и добро предизвикателство за Кепа. Кепа е от три, четири седмици при нас, малко по-напред е от него. Челси разполага с двама много добри вратари, които ще се борят за позицията. Те са достатъчно умни, много са зрели. Знаят, че ще се борят кой да бъде номер 1. С времето ще видим дали Роберт е там и може да се противопостави на Кепа", добави още аржентинският специалист.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Челси губи точки в началото на сезона заради Абрамович?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички