Обамеянг: Беше трудно в Челси, дойдох заради Тухел, а той бе уволнен скоро след това


Обамеянг: Беше трудно в Челси, дойдох заради Тухел, а той бе уволнен скоро след това
Снимка: Getty Images

1316 0

Нападателят на Олимпик Марсилия - Пиер-Емерик Обамеянг, разкри защо не е успял да играе успешно в Челси. Той премина при лондончани през миналия септември и изигра 21 мача, в които отбеляза 3 гола и направи 1 асистенция.

"Имаше голяма разлика в Челси в сравнение с начина, по който бях приет в Барселона - на ниво ръководство, както и на ниво футболисти. В Челси контекстът беше малко по-различен, защото пристигането ми се дължи главно на Томас Тухел, който беше уволнен малко по-късно.

Никак не ми беше лесно. Това определено ми се отрази, но имаше и други проблеми - не по моя вина, разбира се", заяви Обамеянг, цитиран от каталунския вестник "Спорт".

34-годишният габонец подписа договор с Олимпик Марсилия в края на юли. Обамеянг е бивш футболист на Милан, Арсенал, Барселона, Челси, Сент Етиен и Борусия Дортмунд. Заради Обамеянг Димитър Бербатов разкритикува Греъм Потър, когато водеше Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички