Голямата звезда на Тотнъм с емоционално сбогуване с Почетино


Голямата звезда на Тотнъм с емоционално сбогуване с Почетино
Снимка: Getty Images/Guliver

3144 0

Голямата звезда на Тотнъм Хари Кейн пусна емоционално съобщение за сбогуване с досегашния си мениджър Маурисио Почетино. Аржентинският специалист бе освободен след пет години и половина начело на клуба, а на негово място бе назначен Жозе Моуриньо.

"Вечно ще Ви бъда благодарен за това, че ми помогнахте да постигна мечтите си. Имахме невероятни моменти заедно през последните пет и половина години, които никога няма да забравя. Вие бяхте мой мениджър, но и мой приятел и ви благодаря за тази връзка. Късмет в следващото предизвикателство", написа в Twitter Хари Кейн.

Почетино изгради Тотнъм от отбор борещ се за топ 4 до постоянен участник в битката за трофеите, а освен това достигна с „шпорите" до финал в Шампионска лига. Именно Почетино внедри в отбора Кейн и Али, които под негово ръководство израснаха до английски национали и световни футболни звезди.

"Не мога да изразя благодарността си към този човек. Той ме научи на толкова много и съм толкова благодарен за всичко, което направи за мен. Късмет и се надявам да те видя скоро, приятелю", написа и Деле Али.

По-рано голяма част от играчите в клуба агитираха за смяна на мениджъра, а самият Почетино също започна да се изнервя от създалата се ситуация. Вижте подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички