Почетино: Не Ливърпул, ние сме пример за другите клубове!


Почетино: Не Ливърпул, ние сме пример за другите клубове!
Снимка: Getty Images/Guliver

5452 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че не Ливърпул, а неговият тим е пример за подражание. Причината за това е, че "шпорите" са показали на света как може да бъдеш успешен, като не харчиш много за скъпи футболисти.

Както е известно, двата английски клуба играха финал в Шампионска лига, който бе спечелен от мърсисайдци. Отборът на Юрген Клоп и спечели сребърните медали в първенството, завършвайки само с точка по-малко от шампиона Манчестър Сити. Тотнъм финишира на четвърто място.

"Грешно е да казват, че Ливърпул е пример за останалите, за нас също. Напротив, ние показваме това със своя пример, че има и друг път да бъдеш успешен в битката с клубове, които харчат доста повече", заяви аржентинският специалист, цитиран от "Evening Standard".

"Най-важното е каква култура и разбиране за футбола сме наложили в отбора. Правим много повече от нашите конкуренти. Показахме различен начин да се конкурираш", допълни Почетино. А какво разкритие направи той за реакцията си на загубата във финала на Шампионска лига вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички