Почетино: След финала в Шампионска лига 10 дни не излязох на улицата


Почетино: След финала в Шампионска лига 10 дни не излязох на улицата
Снимка: Getty Images/Gulliver

2578 0

С известно закъснение мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино разкри как е понесъл загубата на своя тим във финала на Шампионска лига. Както е известно, "шпорите" загубиха с 0:2 от Ливърпул. Аржентинецът, изглежда, е бил в депресия по този повод.

"Разбира се, беше трудно. Преди финала имахме невероятни три седмици, за да се подготвим. Изпитах подобни чувства през лятото на 2002 година, когато Аржентина завърши наравно с Швеция и загуби от Англия в груповата фаза на Световното първенство. Преживях ужасни моменти - както като играч, така и като мениджър", сподели Почетино, цитиран от Goal.com.

"Взех влака от Мадрид до Барселона още на следващия ден - прекарах 10 дни у дома и не исках да излизам на улицата. Успехът беше толкова близо, че можехме да се докоснем до него, но не можахме. Мисля, че Тотнъм наистина беше по-добър от Ливърпул. Въпреки това, всичко се реши от детайлите. Сега всичко е наред - в нас отново се появи огън, оставихме всички лоши мисли в миналото", завърши специалистът. А какво каза по темата една от звездите на "шпорите" - Деле Али, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички