Почетино: Крайно време е да прекъснем негативната си серия на "Олд Трафорд"


Почетино: Крайно време е да прекъснем негативната си серия на "Олд Трафорд"
Снимка: Gulliver/GettyImages

1051 0

Наставникът на Тотнъм Хотспър Маурисио Почетино заяви, че е крайно време да бъде прекъсната негативната серия на тима на негостоприемния "Олд Трафорд". "Шпорите" гостуват тази вечер на Манчестър Юнайтед в последния сблъсък от 3-я кръг във Висшата лига.

Почетино се надява на по-добра развръзка в днешната среща, след като в предишните четири визити "шпорите" си тръгнаха от "театъра на мечтите" без дори да успеят да отбележат попадение. Тотнъм стартираха с две победи новия сезон, докато "червените дяволи" допуснаха поражение в предишния кръг от Брайтън.

"Този мач е от изключителна важност за нас. След четири години на неуспехи тук е крайно време не просто да се противопоставим на Юнайтед, но и да извлечем добър, позитивен резултат от мача", заяви Почетино.

"Естествено, че ще бъде труден двубой - те имат превъзходен състав, един от най-добрите треньори в света, а и на "Олд Трафорд" никога не се играе лесно. Както казах и в началото на сезона, това ще бъде най-трудният ми сезон, откакто практикувам треньорска дейност", допълни специалистът.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички