Почетино: Изпуснах гола на Ламела, бях в тоалетната


Почетино: Изпуснах гола на Ламела, бях в тоалетната

1221 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино разкри, че вярва в това, че отборът му има сили да настигне лидера Лестър.

Специалистът отбеляза, че е пропуснал третия гол на своя тим при успеха над Манчестър Юнайтед, тъй като е бил в... тоалетната.

"Фантастична победа. През първото полувреме играта бе равностойна, 50:50. Второто полувреме вече ние играхме много по-добре. Много съм горд с момчетата, абсолютни комплименти за играта им. Все още сме в битката за титлата", започна Почетино след успеха.

"Вяра, фокус и концентрация - винаги са важни във футбола. Смятам, че показахме фантастична игра срещу отбор, който в миналото ни е било трудно да победим. Мисля, че това беше важно за нашите фенове. 15 години не сме успявали да победим Юнайтед у дома", продължи той.

"Лестър? Те заслужиха победата си над Съндърланд, но ние трябваше да покажем характер и зрялост, след като научихме резултата на съперника. Направихме още една крачка напред: победихме под напрежение и съкратихме разликата, която се увеличи след победата на "лисиците". Да, чакаме да сгрешат, за да опитаме да ги настигнем", коментира Почетино.

"Седем точки са голяма разлика, но ние трябва да продължим да вярваме. Нашият футбол и резултатът показват, че няма да се откажем. Ще видим какво ще се случи накрая, но важното е да запазим манталитета си".

"Пропуснах гола на Ламела, тъй като бях в тоалетната. Дочух виковете на публиката и видях вкарания гол по телевизора", разказа специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички