Пеп Гуардиола критикува играчите си дори след разгрома срещу Манчестър Юнайтед


Пеп Гуардиола критикува играчите си дори след разгрома срещу Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1499 0

Наставникът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола намери за какво да критикува играчите си дори и след разгрома срещу Манчестър Юнайтед с 6:3 в дербито на кръга във Висшата лига. Пеп смята, че някои играчи не са били достатъчно добри, като отчете, че е имало и много сгрешени подавания.

"Първото полувреме бе доста добро. Вкарахме четири гола и можехме да отбележим и още. Те заиграха по-силно през втората част и последните минути бяха равностойни. Страхотна победа. Всички на стадиона бяха щастливи и се наслаждаваха на този успех над градския съперник", каза Гуардиола след мача.

Преди почивката бяхме агресивни и за нас имаше пространства. Качествата на нашите нападатели направиха разликата. Можем да печелим или губим, но има много неща, които можем да правим по-добре. Някои играчи не бяха достатъчно добри днес, така че трябва да подобрят представянето си. Имаше много сгрешени подавания. Това не е добре. Трябва да бъде по-постоянни. В някои зони не бяхме добри", добави още той.

А ето как Ерик тен Хаг коментира загубата на Манчестър Юнайтед!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички