Първите думи на Ерик тен Хаг след вялото представяне на Манчестър Юнайтед


Първите думи на Ерик тен Хаг след вялото представяне на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1490 0

Ерик тен Хаг даде мнението си след срещата на Манчестър Юнайтед с Манчестър Сити в дербито на Висшата лига. Гражданите "ступаха" градския си съперник и го победиха с 6:3, а само през първото полувреме гостите допуснаха 4 попадения. 

" Това е доста просто, това е липса на вяра. Когато не вярваш на терена, тогава не можеш да печелиш мачове, това е неприемливо. Ние сме недисциплинирани при спазването на правилата.

За мен това беше изненада. Не стъпвахме здраво, не бяхме смели с топката а имаше пространства за игра, но не бяхме достатъчно смели. Всички заслуги са за Сити, но това няма нищо общо със Сити , представянето ни не беше добро. Това беше свързано с вярата като индивиди и като екип.

От първата минута го усетих и на полувремето променихме нещата и променихме отношението. Видяхме различен Манчестър Юнайтед след полувремето и вкарахме голове, създадохме още положения. С топката бяхме по-смели, влязохме в половината на съперника и вкарахме три гола.

В този момент не мога да мисля за положителни неща. Разочаровахме нашите фенове, разочаровахме себе си и сме много разочаровани.“, сподели специалиста пред BBC.

Припомняме, че феновете на Юнайтед напуснаха демонстративно стадион "Етихард" на полувремето на срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички